Skip to main content

Πρόσφατα Νέα

Διαρκής επικοινωνία του ΤΑΡ με τις τοπικές κοινωνίες

25 Απρίλιος 2017

Εκπρόσωποι του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG), συμπεριλαμβανομένων μελών της ομάδας διαχείρισης έργου και τεχνικού κλιμακίου, συμμετείχαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καβάλας, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσης του έργου για διαφανή συνεργασία και επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες.

Η Κατασκευή του TAP στην Ελλάδα Προχωρά Βάσει Χρονοδιαγράμματος

11 Απρίλιος 2017

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κατασκευή του αγωγού στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή που καλύπτει το έργο, προχωρά βάσει χρονοδιαγράμματος. Δέκα μήνες μετά την Τελετή Εγκαινίων για την Έναρξη των Κατασκευαστικών Εργασιών το Μάιο του 2016, η κατασκευή έχει προχωρήσει σημαντικά στις δύο από τις τρεις Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας που θα διασχίσει ο αγωγός: την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Ο ΤΑΡ ωφελεί την Ελλάδα και αποτελεί οδικό χάρτη μελλοντικών επενδύσεων

7 Μάρτιος 2017

Ο Ρίκαρντ Σκούφιας, Διευθυντής για την Ελλάδα του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) παρουσίασε το έργο στο πλαίσιο διεξαγωγής του 2ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική τοποθεσία από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017.

Περισσότεροι από 25000 μαθητές παρακολούθησαν τα Σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής του TAP

2 Μάρτιος 2017

Το πρόγραμμα Σεμιναρίων Κυκλοφοριακής Αγωγής που χορήγησε από το Μάιο του 2016 ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG), ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Την πρωτοβουλία, που απευθυνόταν σε μαθητές Δημοτικού και Λυκείου, οργάνωσε και υλοποίησε το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ) στις περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας, από όπου διέρχεται ο αγωγός: Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Ο TAP στηρίζει το Γηροκομείο «Αθηνάς & Λαζάρου Ρίζου» στην Καστοριά

14 Φεβρουάριος 2017

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG) παρέδωσε επίσημα δωρεά ύψους 22.500 ευρώ για τη στήριξη λειτουργίας του Γηροκομείου «Αθηνάς & Λαζάρου Ρίζου» στην Καστοριά.

8 αλήθειες για τον αγωγό TAP

30 Ιανουάριος 2017

Ελλάδα. Σε απάντηση της πρόσφατης ανακοίνωσης που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Καβάλας αναφορικά με τον Διαδριατικό Αγωγό φυσικού αερίου (TAP), θα θέλαμε να παράσχουμε συγκεκριμένα στοιχεία και τα πραγματικά γεγονότα. Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συζητήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι το ευρύ κοινό είναι καλά ενημερωμένο και ότι έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια του έργου τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής, καθώς και για τα επόμενα 50 χρόνια του κύκλου ζωής του. Όπως αδιάλειπτα πράττουμε τα τελευταία 3 χρόνια, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό σε τυχόν ανησυχίες ή απορίες, σύμφωνα με την ακλόνητη δέσμευσή μας προς τις φιλοξενούσες κοινότητες για διαφανή και βιώσιμη συνεργασία.

Tελευταία Βίντεο

Συνέντευξη με τον Διευθυντή για την Ελλάδα του TAP στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Συνέντευξη με τον Διευθυντή για την Ελλάδα του TAP στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τις εργασίες του ΤΑΡ κοντά στην Αλεξανδρούπολη - 25 Νοεμβρίου 2016

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τις εργασίες του ΤΑΡ κοντά στην Αλεξανδρούπολη - 25 Νοεμβρίου 2016

Πρόσφατα Tweets

Πρόσφατες Ιστορίες του TAP

Επίσκεψη του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Σερρών στο εργοτάξιο του TAP στις Σέρρες

31 Μάρτιος 2017

Τα γραφεία και το εργοτάξιο του Διαδριατικού Αγωγού TAP AG και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας BONATTI-J&P ...

Ο TAP υποστηρίζει την 30η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη

27 Μάρτιος 2017

Η 30η Ετήσια Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη, την οποία οργάνωσε το Αριστοτέλ...

Γίνετε συνδρομητής/τρια για να μαθαίνετε τα νέα του TAP

Εγγραφείτε συνδρομητής/τρια για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία του TAP στα αγγλικά, δελτία Τύπου και σημαντικές ειδήσεις για την πρόοδο του έργου του αγωγού. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας όποτε το επιθυμείτε. 

Subscribe to receive updates

Please subscribe to receive TAP’s newsletters in English, media releases and important updates about the pipeline project’s progress. You will be able to cancel your subscription at any time.

Please complete all required fields

After clicking the Submit button, you will still need to confirm your subscription. Please, check your email.